Informació d'inscripció

Informació d'inscripció

Tipus d’ inscripció
SOCIS SEMERGEN (1) Gratuïta
NO SOCIS 70,00€ (IVA inclòs)
RESIDENTS SOCIS SEMERGEN (1) (2) Gratuïta
RESIDENTS NO SOCIS Gratuïta
JUBILATS SOCIS (1) (3) Gratuïta
SOCIS SEMERGEN en situació de desocupació (1) (4) Gratuïta

Els preus inclouen el 21% d'IVA

 

Si vostè es fa soci de SEMERGEN, li tornarem el 60 € de la seva inscripció per abonar la seva quota durant el primer any.

 

(1) Socis SEMERGEN. 

(2) Imprescindible adjuntar certificat oficial de Residència.

(3) Imprescindible adjuntar certificat que acrediti la jubilació.

(4)Imprescindible adjuntar certificat que acrediti la situació de desocupació. 

 

Apunta’t gratuïtament fen-te soci de SEMERGEN. Més informació a www.semergen.es .

 

Inclou:
•     Documentació virtual de jornades
•     Assistència a sessions científiques
•     Accés Virtual a l'exposició comercial

 

Procediment

• Les inscripcions podran realitzar-se directament des de la pàgina Web o bé enviant el formulari d’inscripció a la Secretaria Tècnica per correu electrònic: inscripciones@congresosemergencatalunya.com 
• Si requereix factura li preguem ho indiqui expressament en el camp d'observacions detallant empresa / persona que factura, NIF / CIF i adreça postal.


• Un cop inscrit, podrà accedir a la seva àrea personal (inscripcions>anar al formulari d’inscripció>àrea personal) amb l’usuari y contrasenya que rebrà al seu correu electrònic. Si vostè no recorda les seves claus d’accés les pot sol·licitar a  inscripciones@congresosemergencatalunya.com


No es cursarà cap inscripció sense previ abonament


Nota Important:
Per poder remetre'ls els certificats amb els crèdits concedits a les activitats científiques necessitem ens indiquin les seves dades completes i correu electrònic.

 


Política de cancel·lació d'inscripcions

Les cancel·lacions s'han de fer per escrit i ser comunicades a la secretaria de les Jornades, al correu electrònic: inscripciones@congresosemergencatalunya.com


-Fins al 27 d’ abril de 2021: Es reemborsarà la quota d'inscripció, descomptant el 25% en concepte de despeses administratives.
-A partir del 28 d'abril de 2021: la cancel·lació de la inscripció comportarà la pèrdua del 100% de la quota d'inscripció.
Totes les devolucions es realitzaran després de les Jornades.


Forma de pagament

• Mitjançant transferència bancaria (és imprescindible que ens enviï copia de la transferència al e-mail inscripciones@congresosemergencatalunya.com; indicant Congrés i congressista).
(Una vegada hàgim comprovat l’ingrés al nostre extracte bancari, se li notificarà la confirmació de la inscripció per e-mail).

 

-Titular del Compte Bancari: Viajes Genil, S.A
-Entitat: SABADELL
-IBAN: ES87 0081 0659 4600 0139 9649   
-BIC/SWIFT: BSABESBBXXX
 


• Mitjançant targeta de crèdit. En aquest cas haurà d’indicar:

-Tipus de targeta: VISA o MASTERCARD 
-Titular:
-Número:
-Data de Venciment: 

Nota: les despeses de canvi de moneda i transferència aniran a càrrec del congressista. 

 

La informació continguda en aquest lloc web està dirigida exclusivament a professional sanitari facultat per prescriure o dispensar medicaments a Espanya (requereix una formació especialitzada per la seva correcta interpretació).
No està permès utilitzar, compartir ni difondre continguts que puguin constituir directament o indirectament promoció de medicaments de prescripció reproduïts durant la reunió a través de xarxes socials o altres canals, suports o mitjans oberts al públic.

 

Compromís de bones pràctiques d’assistència
Per a un correcte funcionament del Congrés, preguem que tots els inscrits tinguin un compromís d’assistència, atès que les places són limitades.
En el cas de que vostè s’inscrigui al Congrés i posteriorment li sorgeixi qualsevol imprevist que l’impedeixi assistir, preguem que ens ho notifiqui mitjançant el següent correu electrònic:  inscripciones@congresosemergencatalunya.com