Presentació

Aquest any 2021, des de SEMERGEN Catalunya, tornem amb la nostre gran cita, organitzem el nostre congrés de metges i metgesses d’atenció primària. Aquest any estem de celebració ja que és el Vè congrés, és per això que us volem convidar a tots els metges i metgesses que participeu activament amb la vostre assistència virtual.

Si, aquest any el nostre congrés será virtual, donada la situació epidémica per la COVID-19, volem mantener el nostre vincle amb vosaltres però amb seguretat.

Com cada any, des del Comitè organitzador i Comitè científic, juntament amb la Junta directiva de SEMERGEN Catalunya, intentem fer un programa per al congrés, que sigui dinàmic i innovador, com ja sabeu, ens agrada fer les coses diferents.

En els anteriors congressos ens hem dirigit a vosaltres metges i metgesses, a la nostra feina asistencial feta amb amor i humor i a la conciliació familiar. Sabem que tot això no ha estat fácil, per això aquest any parlarem de TEMPS DE DIFICULTATS, TEMPS D’OPORTUNITATS.

Si hi ha alguna cosa que ens caracteritza als metges i metgesses d’atenció primària és el nostre carácter: som treballadors, innovadors i no defugim dels problemas, és més, ens reiventem, ja sigui per convicció, vocació i conciencia.

Des de ja, com deiem al principi, us convidem al Vè Congrés SEMERGEN Catalunya des del dia 31 de Maig al 4 de Juny.

 

Dr. Francesc Xavier Díaz Carrasco i Dra. Sandra Patricia Schaeffer Cáceres.

Presidents Comitè Organitzador i Comitè Científic